28.4.2008

Ai oliko tää mun kroppa?

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi ihana kun näin paljon päivityksiä! :> Kiitos paljon, olin ihan innoissani kun huomasin, ja ihan ääneen sanoin että ONPAS VALTAVA PLÄJÄYS? :) Jeeyh, onnea vielä kerran <33 *aamuinnostusta haukotus*

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Selasin blogisi läpi, hienoa kerrontaa.

Anonyymi kirjoitti...

Ihania uudet päivitykset. :) Kivaa lukea tuoreen äiteen arjesta.

Anne kirjoitti...

Todella hyvää kerrontaa äitiydestä.

Anonyymi kirjoitti...

Hei, ihan sattumalta löytyi tämä blogi ja luin heti kaikki sarjakuvat. Tosi sympaattinen ja kiinnostava, loistavia oivalluksia ja arkipäivän viisautta. Toivottavasti tämä julkaistaisiin albumina ja toivottavasti ehdit ja jaksat tätä päivittää lisää. Joten kiitos vaan ja onnea tulevaisuudelle!

Anonyymi kirjoitti...

Kivat nää uudet värit!

wildcard kirjoitti...

Tykkään ihan valtavasti sarjiksistasi. Blogiasi on ilo seurata ja tänne löydettyäni luin ensi-istumalla kaikki postaukset. Mahtavaa kerrontaa ja mahtava kuvitus! :)

isoinpapu kirjoitti...

Olen innoissani! Sarjakuvasi on hieno. TYkkään, tykkään! Luin melkein kaikki heti tosta vaan, tämän kommentin jälkeen luen loputkin. Piti vaan tulla ensin kehumaan.

terv. kuuden äiti

Anonyymi kirjoitti...

Tosi hyviä oivalluksia! Mä nautin tosissani sun tavastasi kertoa asioista... mutta nyt kun mä olen reilun tunnin istunut tässä paikoillani... mä en varmaan pääse enää liikkeelle :D