27.3.2008

Soittakaa sossuun.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vitamiinipillereistä olen sitä mieltä, että jos ei niitä tarvittavia vitamiinejaan saa tavallisesta ruuastaan, niin on ruokavaliossa vikaa. :)

Anonyymi kirjoitti...

Hoo, nyt täytyy sanoa että eilen aloin lukemaan blogiasi läpi, aivan loistavaa materiaalia. Ja hetki sitten tajusin, että kyseisenä hetkenä oli laskettu päivämäärä. Hmm.

Olisi hauska toki kuulla jatkossakin tämän neron vaiheista. :D gracias!

Anonyymi kirjoitti...

heips... aivan ihana blogi! piti heti lukea ihan alusta loppuun asti.. hyvää työtä! toivottavasti jatkossakin saadaan lukea teistä.. :)

Anonyymi kirjoitti...

AAAAAaaaa joko se on syntynyt? Voi kun päivittäisit pian... :)

terveisin koukkuun jäänyt random

Anonyymi kirjoitti...

heh hee, sama täällä, joka päivä käy kattoo jos olis tullu päivitystä.. niin hyvä blogi ettet voi jättää kirjoitteluu tähän! :)

Anonyymi kirjoitti...

Samaa minäkin :D Ymmärrän toki jos sinulla on aluksi kiireitä, mutta toivon kovasti ettet lopeta blogia kokonaan. Kiinnostaa kovasti seurailla tuoreen äidin päivien kommelluksia mukavan piirtotyylisi kautta :)

Anonyymi kirjoitti...

Ei mulla mitään lisättävää erityisesti kolmeen viimeiseen kommenttiin. :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi vitsi, miten oon muka unohtanu seurata tätä blogia. Tää on ihan nerokas! Julkaistaanko näitä muuten jossain? Jos ei niin kyl pitäis!

Anonyymi kirjoitti...

miekin kovasti toivoisin jatkoa.. kunhan vaan pikkuisen hoidolta kerkeät.. :>

Emmi Valve kirjoitti...

hei, kiitos kaikille kivasta palautteesta. päivitys on ollut (ja ehkä tuleekin lähiaikoina olemaan) vähän hidasta, mutta jatkuvaa,-en siis aio päättää blogiani synnytykseen. vastahan tässä päästään siihen "kasvatus ja hoito"-vaiheeseen.