10.3.2008

Tissit.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Raskaus tosiaan saa rinnat uhkeiksi. Valitettavasti voin kertoa, että maidon nousun myötä rinnat paisuvat luonnottomiksi meloneiksi ja maidon tasaantumisen jälkeen voikin jo kokeilla rintojen heittämistä olan yli :) Itse imetän tällä hetkellä, mutta kuulemani mukaan imetyksen jälkeen on edessä kuivuneet teepussit-kausi. \o/

Anonyymi kirjoitti...

Pah! Toi ei kyl välttämättä pidä paikkansa. Ei kaikille käy noin, et turhaan pelottelet! Mä täysimetän tällä hetkellä kohta kymmenen kiloa painavaa vaavelia eikä tissit oo kun b-kupin kokoiset. Näyttääkin siltä että kun yks on tyhjiin imetty, niin ei se pahemmin roikukaan, vaan on tollein kivan tyttömäisen pikkusen näköinen. Raskausarpia niihin on kyllä tullut, mutt nekin on jo sen verran vaalentuneita ettei näy ku oikein läheltä!
Älä Emmi pelkää!
:misu

Anonyymi kirjoitti...

Öh, anteeksi kovasti. Tarkoitukseni ei siis ollut missään nimessä pelotella, kommenttini oli tarkoitettu lähinnä sarkastiseksi & itseironiseksi. En myöskään huomioinut, että rintojen ulkomuoto on joillekuille herkkä aihe, minulle kun se on melko yhdentekevää :( Ja tietenkään näin ei käy kaikille (tuskin tuossa kärjistetyssä mielessä kenellekään). Monet "selviävät" raskaudesta & imetyksestä ilman ainoatakaan jälkeä. Nämä muutokset rinnoissa ovat vain melko yleinen keskustelunaihe, monet hyväksyvät ne huumorin avulla ja sitä tässä yritin tuoda ilmi. Anteeksi vielä kovasti ja oikein paljon tsemppiä synnytykseen!